Angelique van Haeften heeft een fascinatie voor zowel hedendaagse kunst als voor oudere verzamelobjecten. Zij vindt een goede aansluiting bij kunstenaars, geïnteresseerden en kunstliefhebbers. Altijd vanuit een warme en prettige omgeving biedt zij een plek waar bezoekers hun belangstelling voor kunst met elkaar kunnen delen. Een goed gesprek over kunst en kunstbeleving is een van de redenen voor mensen om terug te komen.

 

Angelique van Haeften streeft bij het inrichten naar een bijzondere maar alles behalve elitaire uitstraling. Zowel beginnende kunstliefhebbers als de meer ervaren, ontvangt zij graag.

Er is regelmatig samenspel met anderen. De extra aandacht voor beeldende kunst en gerelateerde activiteiten op een ander gebied zorgen voor meer aandacht en aantrekkelijkheid van verschillende sectoren. Daar gelooft Angelique van Haeften stellig in. Door te attenderen op het aanvullende aanbod van de ander en te verwijzen naar elkaar, is er de mogelijkheid om samen activiteiten te organiseren.